Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:35 | March 12, 2016

whats on my mind

lejonSka vara helt ärlig. Skolan suger. Alltså den är säkert hiskeligt bra och jag hoppas att ingen lärare läser detta, men fyffaaaaaan va trött jag är på den just nu. Jag har aldrig ( gladeligen) haft det särskilt svårt för skolan men nu när jag gjort så mycket kring bloggen och musiken i år som jag älskar så har det bara inte gått ihop, har en hel del uppgifter jag måste göra klart. Är bara helt slutkörd i skallen,oberoende hur mycket jag sover så är jag lika slutkörd i skallen. Men alltså jag gillar ju skolan på något vis och jag ska absolut inte tappa det såhär nära mål, men det drar tillbaka så mycket. Jag lägger i en extra växel nu, detta får ni lärare gärna läsa, för jag vill leverera för att jag alltid gjort det och jag vet att jag kan, nu ska jag göra dessa jäkla uppgifter och håva in mina toppbetyg, jag ska ta studenten och den dagen när jag springer ut om mindre än hundra dagar så kommer jag vara så jäkla nöjd och glad. SÅ nu ska jag fortsätta återfukta mitt ansikte med min “multi active toner” från Dermalogica som typ ger mig en sockerkick, ansiktet blir ett energiknippe och mina ögon faller inte ihop vilket de i annat fall brukar göra trots mina 10 h sömn. Here we go.

// I am so tired of school, but I have less than a 100 days left so I will step it up now, get the grades that I deserve and totally kick-ass. Cause thats what I´ve done so far, it has just been so hard combining everything and making it work. Nobody will be happier and feel more free than me on graduation day, and yes, I will be really, really, extremely proud of myself for making it. Here we go.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här