Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:59 | April 26, 2016

cauliflower love

IMG_9617

Ok alltså gjorde den sjukaste pizzan till sen lunch/ middag idag, så jäkla god och hälsosam! Botten är gjord på blomkål och det är så fruktansvärt smarrigt. Glutenfritt och vegetariskt, kan det bli mysigare? VA VA VA?? Nä trodde ej det, så här har ni receptet, spring ut till Ica, Hemköp, Coop I dont care innan de stänger och införskaffa ingredienser inför morgondagens treat, yas.

Blomkålspizza

Botten

1 Blomkål

2 buffalo mozzarella paket

2 ägg

Vitlök, chili, svartpeppar, salt

Riv blomkålen eller mixa i en matberedare, kör i mikron i 4 min eller ånga den en stund, häll ned riven mozzarella och 2 ägg. Krydda som du vill jag körde enligt receptet ovan på feeling. Ha i ugnen på ca 200 grader i 35 min tills den blir gyllenbrun, ta ut och svalna.

Toppings

Portobello svamp

Rödlök

Oliver

Tomater

Mozzarella, strimlad ost

In i ugnen i ca 10 eller tills osten smält

Garnera med bladpersilja, toppa med grön pesto

!!!!

// The best cauliflower pizza ever, mix grated and steamed cauliflower with grated mozzarella and 2 eggs. Season with garlic, salt and chili. Let it be in the oven for about 35 min or until it turns golden brown. Take out and let it rest.

Top it with tomatoes, portobello mushrooms, red onion, black olives, mozzarella and more grated cheese. Throw in the oven until the cheese melts. Garnish with parcel and green pesto..

!!!!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här