Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:39 | April 28, 2016

Daisy grace

imageimageimage

image

image

All pics are borrowed from the ladies fb-page

Vill säga TACK till underbara Hannah och Amanda som hade livets härligaste födelsedagsfest för deras nya bebis, Daisy Grace. Festen hölls på Nosh and Chow som förövrigt är mitt favvoställe, de kunde inte ha ordnat det bättre och det kändes alldeles fantastiskt att få vara med och fira in deras fina kollektion. Jag blir så otroligt inspirerad av dessa power women som gör exakt vad som faller de i smaken och de gör de på ett sjukt bra sätt också! Jag tar med mig massa härlig energi och värme från igår och omvandlar den till min egen drivkraft av att också göra ALLT jag vill, Hannah och Amanda med Daisy Grace lär oss att inte begränsa sig, göra det man älskar, med stil! 5/5

// I just have to say THANK YOU to Hannah and Amanda for launching such a great collection at the best restaurant, it was one heck of a party. I get so inspired by these power women that achieve exactly what they put their mind to! I left the party with a feeling of warmth, love and loads of good energy! Daisy Grace gets 5/5!

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här