Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:00 | May 29, 2016

tröttaste

odd mollytbt to “sleeping” in the sun in Langkawi

Hej på dig! Usch va trött jag är, har varit på så mycket event på senaste+ att det är massa skivor kring studenten nu, denna vecka må jag ju chilla innan jag tar studenten på fredag!!!! Hur sjukt? Jag har beställt två klänningar som jag hoppas hinner komma fram tills dess, annars får jag panik och kommer i en röd klänning för att protestera… Aaaeee lär ju hända. Idag är jag som sagt tröttare än tröttast men har en  bok att läsa till på tisdag, vilket är det sista jag har i skolan, jag har panik för att det är så många människor jag inte hunnit träffa på länge och jag saknar så många just nu. Helt ärligt är jag ganska stressad och slutkörd, glad för det mesta men dippar ibland, mycket nu helt enkelt. Men jag är väl positiv ändå, har sommarjobb för att spara extra pengar inför LA och tar studenten på Fredag, då börjar ju mitt liv på riktigt… hittills har det vart förfest.. 😉

// Omg I am literally so tired, its insane, I´ve been to so many important events lately + that there is a bunch of parties concerning graduation right now so there is a lot, I really need to chill this week before graduation on Friday, how sick??!!! I´ve ordered two dresses that hopefully will arrive in time, otherwise I will panic and walk out in a red dress just because, naaah don’t think so. Today I´ve just been tired, I have a book to finish until tuesday, its the last thing in school and I am also panicking cause there are so many people I haven´t met in so on and I really miss a lot of people, thats the worst feeling.. Honestly I am really stressed out and over it lol, I am happy most of the times but there are just a few things that truly sucks and gets to me at the moment. But I gotta stay positive, I mean I finally got an extra job for the summer to save up more money for LA and I am graduating on friday, then my life starts for real…. until now its all been a pre-party 😉 Xx

Till alla er som också är stressade över studenten så kommer det upp ett inlägg med sista minuten outfits om nån timme, I got you boo 😛

//

In an hour or so there will be a post for all of you that are stressed about last minute graduation outfits, I got you boo 😛


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här