Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:25 | June 9, 2016

Dream big

inredning

Hej på dig! Visste du att jag älskar inredning? Att jag vill bo i a huge mansion i Beverly hills? Men även en   rooftop condo i NYC, en fräsch lägenhet, gärna med ett torn och takterass på Östermalm i Stockholm, sedan vill jag ha ett fint landställe både i skärgården och Dalarna, sedan ett mysigt hus någonstans i Italien! Så ska det bli en dag, det har jag bestämt, kanske inte allt på samma gång, men nån gång!! I vilket fall så har jag alltid tyckt att det är otroligt spännande att inreda och gå runt i mysiga inredningsbutiker, känner att jag gillar så himla mycket olika stilar, i collaget ovan är det ju ganska enhetligt må jag dock säga… men jag blir lite stressad haha för att jag vill få ihop lite av varje, lite marockanskt, lite minimalistiskt, lite marmor, lite betong.. aa ni fattar, man kanske ska ha ett rum med olika teman?

Va gillar ni för inredningsstilar?

I vilket fall tänkte jag att det kunde vara kul för er att se mina mer realistiska favoriter som jag skulle bli superglad över att få i student/födelsedagspresent idag.. Många kanske flyttar hemifrån eller har planer på att göra det snart och då är det faktiskt himla bra och trevlig att önska sig lite inredningsdetaljer!

Tryck bara på länkarna nedan så hittar ni allt! Dream big, start with them baby steps 😉 Kram

// Hey you! Did you know that I love interior design? That I desperately want to live in a huge mansion in Beverly Hills? That I also want to have a rooftop condo in NYC, a nice apartment in Stockholm, two summerhouses one in Dalarna and the archipelago, and a nice little house in Italy! One day that´ll be reality, maybe not all at once, but sometime! Anyways I´ve always been very interested in interior design and walking around different stores and putting together ideas in my mind for my future home(s). In the collage with the different pictures it pretty much sums up my style and what I like the most but I feel a bit stressed cause I really like morrocan, minimalistic, dark and cozy, concrete, marble, light and spacious.. haha, I just want to combine all of these factors in my future home(s), maybe I need different themes in different rooms? 🙂 

What kind of interior style or trend do you fancy the most?

Anyhow I put together a few articles that I would be more than happy to receive as a graduation or birthday gift, so if any parents are reading this, its actually great gifts to get more luxurious detail things or a gift card if your uncertain of the style, nice decorations that you can have in your room or bring to your future apartment! Just press the links under the collage. Xx

inredning

//Kling Bestick// Metall Lampa// Måttskål//Gryta//Rosa Lampa//Blå Skål//Marmor skärbräda//Handduk//Tom Dixon Ljus//Vas//Glasburkar//Ljusstake//Klocka//Mässing Lampa//Marmor Bord//Koppar Lampa//Handkräm//Tvål//Doftljus//Tandborsthållare//Champagne Kylare//

This post contains ad-links.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies