Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:15 | June 10, 2016

Summerburst

summerburstjennie ellen shoessummerburstsummerburstlisa olssonsummerburstHej!  Nu har jag varit vaken i några timmar, ska blogga lite och sedan förbi skolan för att hämta mina betyg, sen blir det partybrunch inför summerburst som är ikväll! Ska dit med bland andra Lisa, Molly, Julian och Andreas! Ska bli så roligt, jag älskar ju hip hop och RnB men jag tror ändå detta kan bli najs, vi va på området igår och hade en liten mysig picnic inför hela eventet för att preppa lite. Hörs sen, följ mig på snapchat för att följa med under dagen! ; @awasantessonsey

// Hi! I´ve been up for a few hours and now I am going to blog a little and then head to school to get my grades, after that there is a party brunch as a pre thing for Summerburst that is happening in Stockholm this weekend. Yesterday we had a picnic at the events location just to prep for today, Andreas, Julian, Lisa and Molly are there today as well, I love hip hop and RnB but I think that this will be just as fun! Follow me around on snapchat during the first festival day! ; @awasantessonsey


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.