Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:03 | June 16, 2016

fly away

IMG_6794

I sommar jobbar jag typ hela tiden, vill även vara i studion sjukt mycket, träna, festa och sooola! Men man vet ju aldrig med vädret i vårt vackra Sverige så jag är så glad över att jag och Julia ska resa runt i Medelhavet en vecka i slutet av Juli för att säkra solen, tror bestämt att vi kommer åka till Rom, Barcelona, Corsica och något till ställe! Det är en kryssning på någon svinnajs båt, så det ska bli superkul! Dock måste jag köpa mig ett nytt objektiv så jag kan blogga bra, har ni några tips? Vad ska ni göra i sommar? KramisSkärmavbild 2016-06-16 kl. 19.02.45

// This summer I am working kind of all the time, I really want to be in the studio a lot, workout, party and lay in the sun! But you never know with the weather in Sweden so I am so thankful for the 1 week cruise in the mediterranean sea that I am going on with julia! I think that we will visit Rome, Corsica, Barcelona and a few more spots! Although I really have to buy a new camera lense som I can update the blog in a good way, any suggestions? What are you up to this summer? Xx


2 kommentarer2 kommentarer om “fly away”

    Hej! Den svarta korta klänningen med cutout vid bröstet som du har på någon av dina senaste IG-uplodas är så himla himla fin! Den skulle vara perfekt till en tillställning jag ska på snart. Var är den ifrån? Tacksam för svar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här