Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:35 | June 23, 2016

thoughts

IMG_9633

Det är första gången jag är på landet sen min morfar dog och det känns så tomt här, för landet var Mormor och Morfar. Jag tröstar mig med tanken om att energi bara omvandlas och inte försvinner, så någonstans här i världen befinner du dig morfar. Han var den starkaste och mest godhjärtade människan som funnits där i vått och torrt, det inspirerar mig. Idag är jag inte ledsen på samma sätt, vet att han hade levt en långt och lyckligt liv omringad av kärlek, han vart över 90 år gammal och fått både barnbarn och barnbarnsbarn, det känns fint. Dock önskar man ju självklart som i J. Coles låt Apparently att alla man älskar bara kunde leva föralltid så man kunde spendera mer tid tillsammans!

// It is the first time that I am visiting the country side since my grandfather died and it feels so empty here, before my grandma and grandpa WAS the countryside and all of the family gathered here. I feel a bit better when I think of the fact that energy is eternal and it only changes form, that means that somewhere my grandpas energy is still present. He was the most kindhearted, strong willed, strongest person that always stood up for his family, that inspires me. I am not sad today in the same way, I know that he lived a long and eventful life, he got to meet both his grand children and grand grand children, it feels nice to know! Although I wish that he could live forever so we could spend more time together, like J.cole said..

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här