Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:21 | June 28, 2016

princess

princ prncess

Tbt till när jag var the princess som jag är i Köpenhamn på Blogawards 2015, gud va kul vi hade, jag, Elsa, Andreas, Sara, Daniela, Jenny och Zalando!

Nu ska jag dra från ett möte på mitt management till studion, sen ska jag ut och köpa ett nytt kameraobjektiv inför sommaren, hoppas jag hittar något bra och prisvärt! Ska sälja mitt gamla här snart så håll utkik vänner, perfekt för nybörjare 🙂 Hörs sen!

// Tbt to when I was dressed as the princess I am in Copenhagen at Blogawards 2015, we had so much fun, me, Elsa, Andreas, Sara, Daniela, Jenny and Zalando!

I am heading from a meeting at my management to the studio and then I am off to buy a new camera lense, hope to find a good one that´s priceworthy! I will sell my old one here so look out for that my friends, its perfect for any one who wants to take nice photos without too much experience 🙂 Ttyl! Xx


1 kommentarerEn kommentar om “princess”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här