Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:36 | July 30, 2016

24 hours well spent

IMG_1082

IMG_6829IMG_1277 2FullSizeRender 20

Häromdagen tog jag, Corinne och Julia bilen i ca 45 min i riktning mot Sigtuna för att unna oss ett dygn i Wenngarn. Det var verkligen så mysigt, när vi väl kom fram checkade vi in på våra rum på Hotell Anstalten följt av ridning på Sigtuna Islandshästar.

Vi hann med lunch på Dammstugan med grymma pizzor, en härlig ridtur i de vackra miljöerna runt slottet, en avkopplande stund i bubbelpoolen följt av en grym trerättersmiddag på Dammstugan.Vi åt en smördegspizza med löjrom, rödlök och creme fraîche till förrätt, en fantastisk ravioli och delade på tre olika efterrätter!

Ett optimalt dygn när alla tre äntligen var lediga samtidigt, mindre än en timme bort från Stockholm. Som sagt så älskar jag minitrips och kommer absolut åka tillbaka! Kram

// Me, Corinne and Julia spent 24 hours at Wenngarn which is about 45 min away from Stockholm. It was so cozy, we checked in to our rooms at the hotel “Hotell “Anstalten” and then went horseback riding on the icelandic horses

We ate awesome pizzas at the restaurant “Dammstugan”, went horseback riding, took a dip in the pool and ate a wonderful three course meal. 24 hours well spent to say the least. Xx #samarbete

FullSizeRender 23
hotell anstaltenIMG_6752wenngarn islandshästarFullSizeRender 22Riktiga hästbrudar!

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här