Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:05 | July 31, 2016

Valencia

IMG_6883IMG_6975IMG_6886 2IMG_6877Hej alla fina!

Wow, är det enda jag kan säga, härlig resa med härliga människor på ett fantastiskt fartyg. Vi landade i Barcelona snabbt igår och solade på däck så fort vi fick vårt bagage, vi hann tyvärr inte in i staden innan avgång, får åka tillbaka någon week-end! Middagen igår var helt underbar och maten är topp nivå på, frukosten likaså, jag går ju bara runt och väntar till nästa mattillfälle… Solade och gympade gjorde vi också, gud vad det är härligt att äntligen få ta semester på riktigt, det blir även mycket semester från internet då det är noll tillgång på det förutom när vi lägger till i någon stad och tar oss till ett cafe med WIFI, men jag löser det här med uppdateringen ändå. Följ mig på snapchat och instagram ( awasantessonsey) också så blir det mer live updates.

Idag var vi i Valencia, gick och kollade på en fin katedral och en kyrka, älskar verkligen arkitektur och fina miljöer. Sedan shoppade jag en blus och en kuvertväska på stranden som vi gick till. Nu blir det sola och  sedan gym!

// Use google translate <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här