Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:29 | August 4, 2016

Island Q/A

Q&A

awa2IMG_1877.JPGreyjkjavikHeej Awa! Har läst din blogg ett tag och har sett att du brukar åka till Island??
I vilket fall, jag har blivit såå sugen på att åka dit, har sett bilder från naturen där och det verkar helt amazing. Min fråga till dig är (om du med handen på hjärtat) rekommenderar att åka dit och isåfall skulle jag blir jätteglad om du kunde tipsa om olika saker man kan göra (typ platser att besöka, naturupplevelser, caféer) ja you name it. Men jag känner att det ändå måste vara natur där som skiljer sig från Sverige…
fortsätt kämpa på med bloggen
Kram <33

Hej fina! Brukar är nog att ta i, jag har varit där en gång men åker mer än gärna tillbaka, så med handen på hjärtat tycker jag att det absolut är ett ställe man ska besöka. Vi var där relativt kort tycker jag men mer behövdes inte för att hinna med, jag älskar ju mat, hittade ett raw food ställe som var grymt, sedan åt vi den godaste hummersoppan någonsin nere i hamnen och strosade runt i de söta butikerna. Jag köpte även självklart en typisk isländsk stickad tröja. Vi åkte och såg Gejsrar vilket var häftigt, ni vet när det sprutar vatten ur ett hål, vi red på islandshästar ( instruktören var gör pladdrig men annars mys) och vi besökte Blue Lagoon, det tyckte jag var lite överskattat, ganska mycket turister, jag hade hellre åkt bil i några timmar till en varm källa. Naturen var magisk vid Gullfoss, helt sinnesjukt svårt att greppa att det var verklighet, WOW.

// Use google translate. Answering a question about my trip to Iceland last year.

IMG_1940.JPGIMG_1952.JPGIMG_1950.JPG


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här