Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:57 | August 25, 2016

BTS

IMG_7892IMG_7904awa seyIMG_7928Jag håller äntligen på att bli lite frisk, känner mig fortfarande dock ganska yr så är påväg mot doktorn nu…måste även kolla upp min fot som gör så ont sen jag ramlade för drygt en vecka sedan. I vilket fall så har jag ju lovat att visa lite BTS bilder från plåtningen med Vanessa, Hanna och Julie som var grymt rolig för Nelly.com. Jag hade superroligt hela dagen med det fantastiska teamet!! Kampanjen går live snart och jag kunde inte vara mer pepp.

I denna stund så funderar jag även på att försöka få ihop mitt schema så jag kan åka till NYC med min kompis, skulle vara så underbart, saknar den fantastiska staden!

//I am finally starting to feel a bit better, still quite dizzy heading for the doctor today… also had to check up on my foot that hurt so much after I fell about a week ago. So I´ve been meaning to show you some behind the scenes pictures for a week now from my latest photoshoot with Nelly and Vanessa, Hanna and Julie, some really gorgeous and ambitious girls!! I had a blast and enjoyed the team so much, the campaign will go live soon and I couldn’t be more excited. As we speak I am looking into heading over to NYC , I really long for that city, hopefully Ill get my schedule together…


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här