Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:08 | August 25, 2016

dont drink and drive

S.PellegrinoMy driving academyIMG_7969Dont I look good in a car? Ya feel me

Igår hade jag Risk1 med min körskola My Driving Academy och jag blir så arg på folk och vissa länder där det är lagligt att köra med alkohol i blodet. Fick se DENNA video på Robert Aschberg där man får se hur han kör vid olika promillehalter och det är så sjukt obehagligt, skulle aldrig någonsin få för mig att sätta mig bakom ratten påverkad, så jäkla dumt och respektlöst mot dig själv samt dina medmänniskor. Meeen bubbelvatten kan du dricka som en galning, asså jag är BESATT av S.Pellegrino, perfekt balans av kolsyror haha, jag fick en på körskolan idag, Jessica min körlärare har en liten kyl med massa i bilen, love it. Dagens körlektion gick sjukt bra, jag var så nervös i början då jag inte kört på ca 3 veckor men sen gick det så bra att jag fick köra i trafiken på riktigt ( en kortare sträcka då) note: detta va typ min 4:e lektion. Stay tuned, har ni körkort eller ska ni ta?

// Yesterday I had another lesson at my driving school My Driving Academy where we talked about the risks when driving and I get so pissed at people and countries where there is legal to drive with alcohol in your veins, disgusting. We saw THIS video where a swedish tv profile drove under influence of different per mille alcohol and it was scary to see what levels are legal and not, check it out. I would never ever drive under influence. It is both disrespectful to yourself and to your fellow drivers. But drink all the sparkling water you want, I am OBSESSED with S.Pellegrino, I got one from my teachers little mini fridge in the car today. Todays lesson went really well and I am one step closer to my license. Stay tuned, do you have a drivers license or are you planning on getting one?

#ad

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här