Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:37 | September 29, 2016

90 dumplings för många

imageimageIdag avslutade vi kampanjplåtningen som har varit så rolig att jobba med, älskade att plåta med Elsa o Anniken! Jag behövde dock åka ca 5 h tidigare idag så fick jobba snabbt men bra för att hinna till min studiosession, älskar att va i studion och det känns som att vi har påbörjat en riktigt najs låt, känner att texterna BA kommer till mig snabbare o snabbare för varje session. Skulle i vilket fall bjuda teamet i studion på lite middag emellan sjungandet så skulle beställa dumplings o mixade smaker från Beijing 8 men hade ju helt missuppfattat upplägget så istället för typ 30 dumplings fick jag typ 108, meeeen då har vi både lunch o middag till morgondagens session 🙂

Nu sitter jag i taxin påväg till Tele 2 Arena för att se JB … Och ma gurl MARIA HAZELL som är förband, sååå välförtjänt!!!!

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här