Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:07 | September 29, 2016

Plans

 

IMG_5738

oh how I wish for a breakfast like this

God morgon allesammans!

Idag vaknade jag inte av något smattrande regn på fönsterkarmen, attans asså, såg extremt mycket fram emot det. Men efter en trevlig middag på Usine med teamet igår, där det flödade in härliga tapasrätter efter varandra så är jag redo för sista inspelningsdagen. Nästan lite sorgligt när man haft så kul under produktionen, jag fotar bara halvdag då jag ska till studion o sen Justin Bieber senare, hoppas han levererar!

Puss o kram

 


1 kommentarerEn kommentar om “Plans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här