Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:39 | October 3, 2016

back to school

image

Som ni vet så kör ju jag ett samarbete med My Driving Academy för att kunna ta mitt körkort, var ju utomlands och sen rakt in på sjukan när jag landade. Men nu är ja back and better och ska tag i detta igen, vill verkligen ta körkortet nu! Min grymma lärare Jessica gav mig kortet ni ser på bilden för teorilektioner på nätet, då de samarbetar med Körkortskolan nu! Så himla bra och effektivt med videolektioner så jag slipper läsa så mycket hela tiden o bära runt på böckerna, ett grymt komplement! Nu måste jag äta något, puss o kram


1 kommentarerEn kommentar om “back to school”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies