Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:03 | October 5, 2016

Barre

image

imageworkout clothes from PUMA

Hello u, snart ska jag möta Andrea och hennes hund för en sen lunch innan jag ska iväg och pröva Barre för första gången, ska bli riktigt kul trots att min träningsvärk just nu är sjuk. Igår på kvällen åt jag och Lisa middag hos Carro, så himla mysiga tjejer, tänkte att jag visar receptet här sen för det är ganska oväntat men sjukt gott. Nu ska jag röra mig, vi hörs senare, puss

// Hello, soon I am meeting Andrea and her dog for  a late lunch before I am heading off to try out the workout Barre for the first time, I am really excited. Yesterday I had dinner with Lisa and Carro, it was really cozy. I figured that I should show you the recipe later since its quite unexpected but so good. Xo


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här