Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:42 | November 2, 2016

f.r.i.e.n.d.s

img_8386generator hostelsimg_8376img_8392 img_8398Hade en så härlig kväll i fredags, samma dag som jag landade från LA var det dags att svira om efter en nap och bege mig mot kvällens event, öppningsfest för ett nytt superfräscht hostel vid namn Generator, finns även i London och Berlin om jag inte minns fel. Jag fick bjuda in 5 vänner för att sova över och njuta av en brunch dagen efter. Hade med mig Mirjam, Bianca, Andrea, Lovisa och Becco, så fruktansvärt trevligt att få träffa alla och festa tillsammans, virra runt in på nya Spybar, ha en sleepover och käka bakisbrunch ihop. Stort tack till Assefa Communication och Generator/Hilma, grymt ställe att hänga på för drinkar i framtiden!!

// I had the best night this friday, as soon as I got off the plane from LA it was time to head to an event at the newly opened hostel Generator, I think they have one in London and Berlin if I dont remember wrong. Anyhow, I got to invite 5 friends for a sleepover and enjoy a brunch the day after. I brought Mirjam, Bianca, Andrea, Lovisa and Becco, soon nice to be able to hang out, party together, have a sleepover and enjoy a brunch the day after. A big thank you to Assefa Communication and Generator/Hilma, a great place for drinks in the future 😉

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies