Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:47 | November 26, 2016

Wknd this far

Koloni cafe

Avnjöt livets sötpotatissoppa o macka med hummus på en fräsch liten macka efter min gastroskopi vilket kan vara det äckligaste man nånsin upplevt. Vill typ inte ens prata om det, asså låg o grät, kändes som att bli kidnappad,inkastad i ett trångt rum o torterad genom att få järnrör nedtryck i magen. Vidrigt.

Var tveksam över om jag skulle palla mig till kvällens event med bästa #UEPARTYUP o Hoss Events. Men jag vilade o ryckte upp mig för att sedan ha livets kväll på kåken följt av härligt häng i en svit med massa fina människor.

f3a39d37-8348-43d1-bda2-c37f84ae8aa5

Denna filur fanns på plats o skrämdes lite lagom.. Sen slutade man på Spybar o ikv fyller 309 åtta år och jag har middagsbjudning på YUC innan som förfest, kom o häng där vetja innan ni drar ut! Kramis


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här