Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:37 | December 4, 2016

Sparkling fav´s

 

awa

Choker i svart sammet: HÄR

Hej alla fina!

Nu måste jag få sätta mig ned och visar er mina favoriter från mitt samarbete med glitter, om ni följer mig på instagram kanske ni sett att jag piffat upp nästan varje outfit med smycken? I vilket fall så känner man sig hela tiden lite extra fab om man slänger på en glittrig choker med en hoodie eller kör choker, tiara och örhängen! More is more? Aa sometimes!

Här är alla mina favoriter och direktlänkar så du kan shoppa online, men om jag var du hade jag även gått in i butik för att hämta upp vår fina tidning för att se ännu mer tips och favoriter från alla oss ambassadörer!

Puss

Ring// Ring// Ring//Örhänge

 

favs-glitter

//1.HERE// 2. HERE// 3.HERE// 4.HERE// 5.HERE// 6.HERE// 

Halsband


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här