Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:55 | December 14, 2016

chocked

Jag är ju en liten råtta som bara letar efter ny (eller gammal förvisso) ost för att hitta gobitarna som får min svans o svänga. Snackar alltså om mitt ständiga jagande efter musik, satt på instagram igår och såg en video på Little Mix uppträdande på X-factor.

Jag lyssnar nästintill aldrig på deras musik men är ju som sagt en råtta så behövde kika på hela uppträdandet, wow säger jag, they actually killed it med “Touch” så den fick gosa ner sig på min fina spotifylista, behövde dela med mig av detta uppträdande till er. Om ni följer mig på instagram kan ni kika på min story för att då och då få ännu mer tips på låtar o så va. Sen lyssnade jag igenom deras album vilket tyvärr inte var lika bra, men några guldklimpar har de 🙂

// I had to share this performance from Little Mix with the song “Touch”, I’m always on the lookout for new songs to get inspired from and just groove to, so I found this and added it right away to my playlist. I dont listen to them at all so it was fun to see that I liked this, listened to the album as well but it didn’t grab me the same way, but hey they have some cute songs and they all seem so nice, and they killed this performance!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies