Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:55 | December 25, 2016

jag är grinchen

God morgon!

Längesen jag skrev här, haft så mycket nu mot slutet men nästa år ska jag blogga skiten ur er samtidigt som det händer massa annat spännande. Jag har haft mycket kul för mig och har lite mobilbilder jag kan visa, men det gör jag nog imorgon. Nu tänkte jag prata om julen, vissa kanske firar idag men jag firade igår.

Jag gillar inte julen så värst mycket, mest för att det är en sån sjuk pengahets och konsumtionsvåg som infinner sig, höll på att tappa andan kring hur folk betedde sig den 23:e i butikerna. Jag minns såväl när jag var liten att jag blev så jävla arg om jag inte fick minst 10 presenter, brydde mig typ inte om vad jag fick utan räknade frenetiskt, för sen skulle man komma till skolan där ALLA jämförde vem so fått flest. Vidrigt beteende, tur att man blir vuxen. Mina barn ska så inte lära sig att det handlar om paketen för det gör det inte utan att man faktiskt samlas under ett och samma tack samt uppskattar att man överhuvudtaget har mat på bordet. Jag önskar mig ingenting, jag vill bara vara med folk jag tycker om äta god mat ( INTE JULBORD, avskyr) och sjunga sånger och mysa.

Denna julen blev  faktiskt väldigt lyckad dock, vi var hos min kusins familj, jag, mamma o mormor. Det kändes så konstigt inför julen då morfar gick bort i våras och han alltid lyckats föra ihop alla + att han fyller år samma dag som Jesus ploppa ut, idag alltså, puss morfar jag saknar dig! Meen det blev faktiskt väldigt trevligt och jag har nog aldrig varit så in the moment och uppskattat varje sekund av att umgås.

Men som den rastlösa människan jag är peppar jag utgång ikväll med min favoritråtta Becco, sedan räknar jag ner till nyår samt att jag kanske hinner förbi GBG en sväng för lite möten och nöje. Ska faktiskt hålla er uppdaterade.

Puss på er och tack för att ni finns!

 


1 kommentarerEn kommentar om “jag är grinchen”

    Älskar din blogg! Tack så sjukt mycket för att du läste vår!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies