Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:32 | December 28, 2016

ack så fint

2016

glitterTre dagar och sen är den nyår, hur fort har inte tiden gått? Så säger man nog varje år men wow tiden springer, tycker det är extra härligt att ha bloggen och intagram då för att se tillbaka på året och vad man gjort. En sjukt rolig grej är att jag också kan kika igenom Glitter magasinet för att se ett av de roligaste samarbeten jag gjort, ni hittar magasinet HÄR online och gratis i butik, jag norpade med mig två hem hehe fick inte nog. Finns faktiskt finfina intervjuer där i tillsammans med så fina bilder och massa tips samt inspiration, go get it. Nu ska jag ta ett härligt bad och preppa för det nya året, vad hittar ni på sista kvällen av 2016?

nadia selfie

 

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här