Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:02 | January 30, 2017

the unfinished/finished look

 

Hej på er!

Om ni hängde med på insta så vet ni att jag var på P3Guld för ett par dagar sen och så rockade jag den look som rubriken förespråkar, hade i massa hairpins blandat med lockar, som att jag fått ett dramatiskt ryck och sprungit iväg från en plåtning till galan and left it fab but unfinished, makes sense? Precis så tycker jag att man skall göra mer, alltså inte springa ifrån en plåtning men rocka fler frisyrer, samma vibe på den första bilden med klämmor, minus the paper kanske and you are good to go! En annan favorit från denna plåtning vi gjorde tillsammans med Glitter är denna “bun” som är the best of both worlds med en tight knut men lite utdraget hår in tha front. U like it?

Om du känner att du vill liva upp din look med nya enkla frisyrer så har Glitter superbra tutorials HÄR! puss


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies