Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:19 | February 9, 2017

Jane at Bardot

Jag och Lisa lyckades spontant matcha varandra

Jäkla god firre, ville slicka rent tallriken pga såsen också, men manners…

Älskar verkligen när event är trevliga middagar med folk man tycker om att hänga med. Så var det verkligen igår, en så trevlig och lugn middag på Bardot tillsammans med Assefa communication och Jane Koenig. Fick sitta bredvid härliga Chayenne och min babe Lisa samt underbara Chrystelle och Kristin, toppenbord helt enkelt! Så kul att upptäcka nya restauranger också, kommer definitivt tillbaka till Bardot på Ingemar Bergmans gata 2!

Har inte sovit inatt dock, helt sjukt, valde som vanligt att packa i sista sekunden så jag satte ihop outfits till klockan 6, sen tyckte jag att jag kunde svara på lite mail osv så nu sitter jag här kl 9, trött som fan och påväg till Arlanda. Drar till NYC idag 🙂 hörs senareeee puss


2 kommentarer2 kommentarer om “Jane at Bardot”

    Hej fina Awa! Vart kommer din vita blusen ifrån? Den är så fin. Kram <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.