Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:38 | February 10, 2017

NYC bound

Åt en grym frulle på Pontus in the air

Trevligt välkomnande av hotellet och kläder från Bikbok!

Den fräscha hotellinteriören på @1hotel vid Central Park

Gjorde oss redo för middag på Zuma!

God dag mina kära, jag befinner mig just nu på mitt hotell under vår vistelse här i Nevvan, så himla trevligt är det. Landade igår efter en så jobbig flygresa, turbulent och trångt pga nivån av manspreading bredvid mig.. Men bitter är inte jag för jag är ju i min favoritstad. Vi svirade om, fick klart lite jobb och drog oss mot en kvällsvisning för att sedan möta Bianca och Viktor på Zuma för middag, underbar mat. Tröttheten kickade ju in så sen blev det bums i sängs, nu ska jag gå och gymma för att förbereda mig för en hektisk men rolig dag med visningar och möten. Vi snackas senare, följ min instagram @awasantessonsey för live uppdatering på Story!

// Good day my loved ones, I am currently in NYC at my hotel during our stay here, its so nice. The flight here was awful because of my annoying seat neighbor and turbulent but I can’t complain since I am in my fav city atm. When we got here we changed into our going out outfits and ate dinner, had some work done and went to the first fashion show! Later on we met Bianca and Viktor at Zuma for dinner, wonderful food. Then the jetlag hit and we just slept, now Im going to the gym and then we have a hectic day with shows and meetings. Ttyl, follow me on instagram @awasantessonsey for live updates. 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här