Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:05 | February 12, 2017

Feelin at home.

Jag känner mig så hemma i denna staden så det är löjligt, 1 hotels som jag och Savera bor på gör inte ett farväl lättare. Är kär och vill bo i deras fina dusch. Nu ska vi promenera i parken och sen gå på en visning. Jag är så otroligt tacksam att jag får uppleva allt detta. Tack till min mamma som låter mig sprida mina vingar och vara fri i mina tokiga beslut. Puss


1 kommentarerEn kommentar om “Feelin at home.”

    Hej Awa, har några frågor !
    Kommer du att släppa någon musik snart eller i framtiden? Eller vad är dina planer, kommer du plugga vidare eller nåt?
    Vad har du för sexuell läggning?! Har du nån pojkvän eller har du haft nåt förhållande? (Har inte sett nåt på bloggen hehe) kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här