Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:15 | February 16, 2017

Q/A

Q&A

Q: Hej Awa, har några frågor !
Kommer du att släppa någon musik snart eller i framtiden? Eller vad är dina planer, kommer du plugga vidare eller nåt?
Vad har du för sexuell läggning?! Har du nån pojkvän eller har du haft nåt förhållande? (Har inte sett nåt på bloggen hehe) kram

A: Hej! Jag tog bara en paus under gymnasiet, detta år kommer ägnas fullt åt musiken, min nya singel kommer nog i April någon gång. Har ej tänkt att plugga vidare, vet vad jag vill med livet och där faller inte skolan in.

Jag är straight och blir attraherad av killar, aldrig haft ett seriöst förhållande än nej. Tycker dock tjejer är så jävla mycket snyggare än killar, alla dar i veckan.

Q: Hur mycket väger du och hur lång är du?

A: Jag är ca 165 cm lång och har noll koll på min vikt.

Q:Vad är det bästa med att vara sångerska? Har du alltid som yngre viljat vara en sångerska eller har du haft någon annan dröm?

A: Jag älskar musik, mer än man kan föreställa sig. Att uppträda live och att dela med sig av något som folk reagerar på, i glädje, sorg, rytm, leenden u name it är för mig magiskt. Samma sak när jag är i studion och skriver låtar, när musiken startar och melodierna tillsammans med orden bara kommer till mig, det är en speciell känsla.
Jag har även väldigt många affärsideer som jag vill ro i hamn, samt vara med i en härlig actionfilm hehe…

Q: Vilket gymnasium och linje gick du? Hur skulle du beskriva gymnasietiden? Kram!

A: Jag gick på Östra Real, ekonomi entreprenörskap. Gymnasiet var både roligt och jobbigt. I 1;an sa jag inte ett ord, var helt utmattad efter X-factor och det skedde mycket privat. Sen mot 2:an, 3:an blev jag mer självsäker och den boss ass bish jag är idag 😉 Jag hade ändå superkul, roliga fester, människor och härlig stämning over-all. Dock kände jag mig extremt inlåst i och med att jag bara ville sjunga, det var svårt att balansera allt med plugget, men det gick..

Q: Vilka är dina favoritserier?

A: Jag älskar Gossip Girl, Sex and the city, OITNB och sen kollar jag på lite ströserier på Netflix ibland istället för att göra de saker jag bör 😉 Om du tänker på programserier på tv så älskar jag The Bachelor haha, sjukaste programmet, skulle få psykbryt om jag var en av tjejerna, men skulle absolut inte ha några problem att vara Bachelorette själv sörreni…

Q: I vilket program redigerar du dina bilder?

A: Jag använder mig av Snapseed för ljus/kontrast/skuggor, facetune för att öka fokus på vissa detaljer och VSCO för filter och kornighet.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här