Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:40 | February 22, 2017

Kan man ens va så trött?

Är fortfarande Jet-lagged efter NY, vet inte riktigt hur jag ska hantera det, samma sak varje gång. Pga att jag är en nattmänniska så blir det inte direkt bättre. I vilket fall så blev jag väckt eller mer eller mindre uppbringad av bästa Corinne kl 14.30 hehe, hon bankade på dörren och ringde otaliga gånger. Men bra var det, annars hade jag aldrig tagit mig upp den dagen. Hon kom in med sin härliga energi, en ros för Valentines ( hur gullig bästis?!!!) och sen släpade hon med mig till fotografiska. Väl där såg vi utställningen “We have a dream” där Zara också var representerad vilket var fett, härligt att se bilder på alla människor som kämpar för viktiga ämnen, live streamade detta på insta om ni minns haha. Nu ska jag till Ida Sjöstedst showroom för fitting som jag och Nadia livestreamar kl 11 på Instagram, @awasantessonsey heter jag där! Puss o kram

 


1 kommentarerEn kommentar om “Kan man ens va så trött?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här