Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:20 | March 25, 2017

No rest innit

Hej på er!

Sitter just nu på hotellrummet och har min första lediga dag här i London eller i Mars egentligen, vilken jäkla månad, har varit DEDICATED. Om ni läste Februari resumén HÄR så sa jag att jag bara skulle foka på musiken, vilket är vad jag gjort. Skrivit en låt per dag typ, var först i Oslo sen i Örnsköldsvik för världens mysigaste writing camp och nu i London.

Ska gå runt på stan idag och kolla outfits till mitt live-performance 5:e April på Nalen, mitt management har tio års jubilee. Kommer bli riktigt kul, håller på att sätter ihop lite grymma dansare och en körtjej till mitt nummer. Får även hjälp av bästa Nadia som stylar.

Puss, hörs senare


1 kommentarerEn kommentar om “No rest innit”

    Hej finisen! Vart kommer tröjan du bär på första bilden ifrån? :-))))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies