Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:00 | March 30, 2017

PRESH OF THE RUNWAY- PINBOARD

Hello u guys!
 Hur fort rusar inte tiden iväg? Snart dags för min Mars resume på bloggen, känns som att Februari:s upplaga publicerades igår…
Nu när jag var i London så smög sig verkligen våren på, vilket kort och gott innebar en fantastisk modelycka!!! Jag kunde vara barbent och ha tunna krispiga jackor. Som alla letar jag frenetiskt efter nya favoriter i garderoben redan nu så att våren skall närma sig ännu lite snabbare. För att hjälpa er på traven har jag i samarbete med Tommy Hilfiger X Gigi Hadid valt ut mina favoriter från visningen i Februari, ni kan shoppa de exakta looks:en direkt från visningen, så bra. Kika på min pinboard och shop away.. Puss och kram
Shop collection HERE.
Puss och kram!

2 kommentarer2 kommentarer om “PRESH OF THE RUNWAY- PINBOARD”

    bauchweggürtel nach geburt, Ich habe mir die ausgewählten Stile sehr ernsthaft angeschaut. Durch die Links, die Sie geteilt haben, habe ich viele Kleidungsstücke gefunden, die mir gefallen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies