Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:34 | April 3, 2017

Molly Rustas x Bubbleroom

Bilder lånade av fina Bianca och fina Molly. Hej på dig!

För några dagar sedan var jag på releasen för söta Mollys kollektion med Bubbleroom, var verkligen ett så mysigt och intimt event. Extra glad att få träffa mina favoriter Amanda och Bianca. Vi började myset i en svit på härliga Lydmar för att sedan käka en middag på Kasai följt av en liten utgång.

Älskar att jag hade massa inplanerat så fort jag kom hem från London, blir så extremt rastlös som ni vet. Nu ska jag på middag med Julie som är i Stockholm för att jobba, ska fira att jag tog körkort idag!!! Hörs snart, puss!


1 kommentarerEn kommentar om “Molly Rustas x Bubbleroom”

    Åh vilka bilder! Verkar som en riktigt toppenkväll.

    /nouw.com/emmaholen

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies