Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:23 | May 10, 2017

My own freaking collection!!!!

GUYS jag har släppt min alldeles egna kollektion för Nelly.com. I ett år har vi jobbat kring detta projekt och det har varit så fett att själv få designa allt. En barndomsdröm som gått i uppfyllelse helt enkelt. Vill bara göra fler och fler bikinis. Jag hoppas ni älskar kollektionen lika mycket som jag, längtar tills jag ser er bära den!!!! Vi fotade dessa magiska bilder på CUBA, hade det helt fantastiskt, lycka på hög nivå. Plåtade även Nellys sommarkampanj som kommer snart med massa härliga tjejer. Nu är jag i Los Angeles, se mer på min instastory. @awasantessonsey

Skirt : HERE 

LBB TOP + BOTTOM

TOP + BOTTOM

TOP

GRACEFUL SET TOP + BOTTOM

SASHA FIERCE SWIMSUIT

MY FAV; LUREX SWIMSUIT

BOTTOM

Världens härligaste tjej Janni har gjort en underbar vlogg om vår vistelse, check it out.


13 kommentarer13 kommentarer om “My own freaking collection!!!!”

  Hej Awa,
  Dina badkläder är såå himla fina! Jag undrar bara hur de är i storleken? kram<3

  Reply

  Hej Awa du är så bra på det du gör!:)) vad heter killen på din videoklipp Obvious ?:) killen är så snygg tycker jag hihi,är han modell?:)

  Reply

  Svinfint!!
  Jag skulle älska om du kunde göra en closet tour och/eller visa dina favoritplagg i en video för älskar din stil och vill veta bästa sätt att efterlikna den haha<33

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies